Tapahtumakalenteri / Varaukset

Yhteystiedot

LIIMAMÄEN TANSSILAVA
Liimamäentie 20
03600 KARKKILA

(kartta yhteystiedot sivulla)

LEGENDA JAMIT ry
Korvenkatu 20
03600 KARKKILA

Email: info (at) liimamaki.fi
Internet: www.liimamaki.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:282415 kpl


Liimamäki - Legenda Jamit ry


Legendaarinen Liimamäki uusi ilmeensä:
Liimamäki on tanssilavojen kulta-aikaan rakennettu legendaarinen paikka, jossa sukupolvet ovat viettäneet ikimuistoisia iltoja. Siellä ovat esiintyneet monet tarunhohtoiset artistit. Danny, Olavi Virta ja Hurriganes, muiden muassa.
Tanssilavakulttuurin kukoistaessa 60-luvulla Liimamäki keräsi sankoin joukoin lähialueiden nuorisoa ja tanssikansaa. Paikalle saavuttiin usein kauempaakin. Liimis oli yksi lähialuiden suosituimpia lavoja.
Sodan jälkeen syntyneiden suurten ikäluokkien viihteen nälkä oli loputon. Suomi kehittyi, kansainvälistyi ja kaupungistui. Tulevaisuudenusko ja rakkaus väreili ilmassa. Liimamäen tanssilavan pusikoiden siimeksessä onkin melkoisella varmuudella saanut alkunsa moni tuona aikakautena syntynyt karkkilalainen.
70-luvulla toiminta hiukan hiipui. Toki säpinää riitti silloinkin. Perjantaina 25. toukokuuta 1975 uransa ehdottomalla huipulla ollut Hurriganes kävi jyräämässä kovan setin. Aikalaistodistajat muistelevat keikkaa vieläkin haltioituneena.
Ajat muuttuvat, mutta Liimamäki on selvinnyt vuosikymmenien läpi. 80-luvulla lavan toiminta elvytettiin muutamaksi vuodeksi pienen hiljaiselon jälkeen. Dingo, Sleepy Sleepers ja monet muut valtakunnan ykkösbändit heittivät silloin keikkaa Liimiksessä.
90-luvulla Liimamäessä on mm. kuvattu Aki Kaurismäen elokuvaa Juha. Leningrad Cowboys teki videonsa These Boots Are Made For Walking osittain siellä.
Liimamäessä käydessä voi vieläkin aistia mennen ajan vastaansanomattoman tunnelman. Järven taakse laskeutuva aurinko, tuulessa huojuvat tunnelmalliset koivut ja kesäyön taika - kaikki on tallella.
Liimamäkeä vuodesta 2011 pyörittänyt Legenda Jamit ry on korjannut lavan talkoohengessä hienoon kuntoon. Vanhaa säilyttäen ja kunnioittaen, historiaa ymmärtäen. Porukan tavoitteena onkin vaalia tanssilavaperinnettä. Se ei kuitenkaan tarkoita vanhoissa toimintamalleissa roikkumista. Liimamäki on päivitetty nykyaikaan ja kykenee hyvin vastaamaan yleisön ja esiintyjien muuttuneisiin tarpeisiin.
Tanssilavoissa on taikaa!

Teflon.jpg

Yhdityksen tukeminen:

Olet varmaan nähnyt sponsoritaulut Liimiksen seinällä,lähde sinäkin mukaan tukemaan:

 Yrityksille räätälöity mainos 300 €/kausi Hintaan sisältyy 400 x 1200mm mainoskyltti painettuna ja  2kpl vapaalippuja kaikkiin yleisiin tapahtumiin, jotka Legenda Jamit ry kyseisellä kaudella järjestää ,jatkovuodet enää 250€.

Sponssit2017.jpg